Speel je al enige tijd blackjack en wil je graag een nieuwe strategie uitproberen? Of ben je nog nieuw met blackjack en op zoek naar een goede strategie? Hieronder zullen we je namelijk alles vertellen over de verschillende strategieën van blackjack.

Blackjack is een zeer bekend casinospel en wordt wereldwijd ontzettend veel gespeeld. Gedurende de tijd hebben mensen verschillende manieren bedacht om het spel op een slimme manier te spelen en zo meer winst te behalen. Dan hebben we het natuurlijk over de blackjack strategieën.

De paroli strategie

Deze strategie is heel simpel, je hoeft er niet echt mee te oefenen. Het werkt als volgt, als je wint verhoog je je inzet, als je verliest ga je terug naar je eerste inzet. Je gaat dan telkens door totdat je weer hebt gewonnen, dan verhoog je je inzet weer. Zorg er wel voor bij de paroli strategie dat je met jezelf een maximum inzet bedrag afspreekt. Anders loop je het risico dat je straks alles kwijt bent.

Parlay strategie

Deze strategie lijkt heel erg op de paroli strategie, maar er is een klein verschil. In plaats van dat je bij de paroli strategie je inzet verhoogt, verdubbel je deze bij de parlay strategie. De parlay strategie wordt ook wel gezien als een piramide. Ook bij deze strategie is het belangrijk om een maximale inzet met jezelf af te spreken.

1-2-3-6 strategie

Het is bij deze strategie de bedoeling dat je volgende de basis 1-2-3-6 gaat inzetten. In principe werkt het een beetje hetzelfde als de paroli strategie, want als je verliest begin je weer bij het begin. Een voorbeeld is dat je eerste inzet tien euro is, vervolgens dan twintig euro, 30 euro en zestig euro. Zo zou het verlopen als je vier keer achter elkaar zou winnen. Verloren? Dan begin je weer bij tien euro.

Labouchere strategie

Een iets minder bekende maar ook zeker veel gebruikte strategie is de labouchere strategie. Deze strategie heb je namelijk deels zelf in de hand en het werkt als volgt. Je neemt een reeks aan getallen in je hoofd, bijvoorbeeld 1-4-3-7-5. De eerste inzet is de som van de buitenste twee getallen, in dit geval dus 6. Bij verlies komt het getal 6 achteraan de reeks te staan en bij winst mag je de twee getallen weg laten.

Zo zijn er nog een aantal systemen en strategieën, maar deze zijn zeker eens het proberen waard!