Blackjack is zeer gewild onder de wereldwijde casino bezoekers. Zo zijn er ook veel mensen die strategieën hebben bedacht om het spel slimmer af te zijn. Iedereen wil natuurlijk het liefst met veel geld de blackjack tafel verlaten, maar tot nu toe is er nog geen strategie bedacht waarbij je alleen maar wint.

Misleidende sites

Er zijn ontzettend veel websites die misleidende informatie geven aan lezers. Vaak zijn de lezers hiervan net als jij waarschijnlijk, blackjack liefhebbers. Op deze websites staan bijvoorbeeld strategieën uitgeschreven die niet gebaseerd zijn op een wiskunde theorie dus totaal geen goed effect hebben op jouw spel. Er zijn een aantal voorbeelden van strategieën die we je zeker afwijzen, lees ze dus even door en ga ze vooral NIET hanteren!

Doe de deler na strategie

De naam zegt het eigenlijk zelf al. Zoals je wellicht weet heeft de dealer een aantal regels waar hij zich aan moet houden. Zo moet hij pakken bij een puntenaantal tot 17. Deze strategie zegt dat je dit ook zo moet doen. Daarnaast kan een speler niet dubbelen of splitsen en als de speler dit ook zo zou doen, zou het huisvoordeel meer dan tien keer zo groot zijn! Deze strategie dus vooral niet gebruiken!

Nooit kapot gaan strategie

Deze strategie is eigenlijk gebaseerd op de regel dat er geen bust mag ontstaan. Dit betekend dus dat je nooit mag kopen als je een hand van twaalf of hoger hebt. Dan zou je bij een kaart met een waarde van tien namelijk boven de 21 punten uit komen. Ook deze strategie verhoogt het huisvoordeel enorm en dat is natuurlijk alles behalve wat we willen!

De omgekeerde kaart van de dealer is een tien strategie

Ook bij deze strategie verklapt de naam al wat er bedoeld wordt. Dus, je moet er altijd vanuit gaan dat de dichte kaart van de dealer een tien is en dan maak je die meeste kans om te winnen, niet dus! Deze strategie zou zelfs zorgen voor een huisvoordeel van 10%! Dat zegt al genoeg dat je deze strategie dus nooit moet gebruiken.

Zorg altijd dat je op de juiste manier door betrouwbare websites wordt geïnformeerd betreft strategieën, het zou vervelend zijn voor je portemonnee als je zonder dat je het weet gebruikt maakt van een slechte strategie.